Groep Webdesign

BW-Oost: Menu icon

Dagbesteding: webdesigner

Vanaf cursusjaar 2016/2017 verzorgt de Groep Webdesign ook "Dagbesteding Webdesign". Er blijkt regelmatig behoefte te zijn aan een voortraject, voorafgaand aan de training tot webdesigner.

Om beter op de wensen van onze mensen in te springen, hebben we sinds september 2016 de mogelijkheid om deel te nemen aan de Groep Webdesign als vorm van dagbesteding.

Vaak ontstaat de behoefte aan een leertraject nadat iemand langdurig is uitgevallen op school. Soms al na het VMBO, soms na een aantal MBO-jaren of zelfs na afronding van een MBO- of vervolg-studie. Starten met een langdurig leertraject is dan een heel grote stap, vooral als je nog niet zeker bent of dit de juiste stap is.

Voor wie is het bedoeld

Als je een "afstand tot de arbeidsmarkt" hebt en een persoonlijke begeleider, kom je misschien wel in aanmerking voor deelname aan dagbesteding binnen de groep webdesign. Een aantal van onze deelnemers heeft een Wajong-uitkering. Ook is er vaak sprake van begeleid wonen of een andere vorm van Ambulante begeleiding.

Groep Webdesign: individuele leerwegIs dit wat voor jou?

Wil je meer weten, neem dan even contact met je begeleider op. Bekijk samen of het wat voor je kan zijn. Je begeleider kan vervolgens met ons contact opnemen.

Meer informatie of direct aanmelden?

Ga naar de contactpagina»

Wordcloud Groep Webdesign