Groep Webdesign BW-Oost

BW-Oost: Menu icon

Re-integratie en jobcoaching

De Groep Webdesign is onderdeel van:

BW-Oost is een bedrijf voor re-integratie en jobcoaching. Ze begeleiden mensen die dat nodig hebben, naar werk. Vaak gaat de begeleiding door als ze aan het werk zijn.

De Groep Webdesign is ontstaan omdat er bij BW-Oost regelmatig cliënten zijn, die in hun traject-naar-werk graag met computers aan de gang willen. Het leren bouwen van websites is daarbij een goede mogelijkheden om een vak te leren.

Professioneel websites bouwen

De deelnemers van de Groep Webdesign leren op een professionele wijze websites te bouwen met behulp van html, css, JavaScript, PHP en MySQL.

Zij doen dat samen met trainer en begeleider René Bestebreurtje. Hij is onderwijskundige en heeft gewerkt als ontwikkelaar van websites en van educatieve programma's

Ervaring leert dat de opleiding gemiddeld een jaar duurt. De ene persoon doet er wat korter over, de ander wat langer.

Vanaf najaar 2017 is Jack Peijzel actief als begeleider binnen de Groep Webdesign. Hij begeleidt een aantal deelnemers. Jack heeft ervaring met webdesign en met het begeleiden van jongeren.

Deelnemers

We hebben inmiddels de volgende mensen in onze groep gehad:

Dennis, Bob, Thom, Stan, Devon, Marit, Tjeerd, Nils, Tommy, Rodney, Rogier, Bas, Thomas, Yvette, Christiaan, Coen, Mike, Kevin, Collin, Martijn, Mohammad, Stefan, Sebastiaan, Jelmer, Arjan, Niek, Ferdy, Bram, Edwin, Patrick, Nick en Rick

Ben jij de volgende?