Groep Webdesign

BW-Oost: Menu icon

De websites van Groep Webdesign

We maken regelmatig websites met een bijzondere toepassing:

  • voor bijzondere mensen die bezig zijn op het gebied van Maatschappelijk Verantwoord Ondernemen
  • of voor bijzondere, uitdagende toepassingen

Bijzondere wensen werken we graag uit! Als opleidingsbedrijf bieden we naast een bijzondere website ook onze bijzondere tarieven.

Hieronder zie je een overzicht van door de Groep Webdesign ontwikkelde producten.

(zet de muis boven de tekst om de beweging te stoppen)

Het overzicht vind je op de pc-versie van de website

Groep Webdesign BW-Oost: Remake Zakelijk SportNetwerk Oost Portfolio

Remake Zakelijk SportNetwerk Oost

Opdracht:
De website is erg traag en voldoet niet aan de eisen van de Google wat betreft vindbaarheid

Uitwerking:
De website was gemaakt in WordPress. Daardoor was deze erg traag, er moest zeer veel code opgebouwd worden voordat een pagina getoond kon worden. Voordeel was dat de website door leken onderhouden kan worden. Omdat het onderhoud vanaf 2016 door de Groep Webdesign wordt verzorgd, hadden we de mogelijkheid om de website technisch helemaal opnieuw te bouwen. Met als resultaat een website die aan de eisen van Google voldoet en vlot aan de bezoeker geserveerd wordt.

URL website: ZakelijkSportNetwerkOost.nl

Groep Webdesign BW-Oost: Nieuwe website BW-Oost.nl Portfolio

Nieuwe website BW-Oost.nl

Opdracht:
Maak een moderne website, prettig vormgegeven en aangepast aan tables en smartphones

Uitwerking:
Onze oude website zag er wat gedateerd uit. Bezoekers kregen eigenlijk te veel informatie. Ook kon de oude website nog niet op tablets en smartphones bekeken worden. Communicatiebureau Profilers maakte een prettig ontwerp en schreven de teksten. De Groep Webdesign programmeerde de website.

URL website: BW-Oost.nl

Groep Webdesign BW-Oost: Aanpassingen vragenoververzuim.nl Portfolio

Aanpassingen vragenoververzuim.nl

Opdracht:
De website vragenoververzuim.nl heeft veel bezoek, maar dat bezoek is ook zo weer van de website vertrokken. Blijkbaar is er veel behoefte aan informatie op dit gebied.

Uitwerking:
De website is destijds erg statisch geprogrammeerd: grootschalige wijzigigen zijn lastig te maken. Door de website opnieuw te programmeren werd het eenvoudig om diverse vervolglinks toe te voegen. Hierdoor kan het bezoek gemakkelijker in contact komen met de deskundigen van het kenniscentrum Ziekteverzuim. De website is nu ook toegankelijk via tablets en smartphones.

URL website: vragenoververzuim.nl

Groep Webdesign BW-Oost: Website Huntenkunst Portfolio

Website Huntenkunst

Opdracht:
Verzorgen van de website als sponsoring

Uitwerking:
Reeds jaren verzorgen we de website van de stichting Huntenkunst. Enkele malen deden we een complete make-over. De website is meertalig. Jaarlijks vernieuwen we de site en regelmatig plaatsen we nieuwe berichten.

URL website: Huntenkunst.org

Groep Webdesign BW-Oost: Nieuwe versie website AMO-Nederland Portfolio

Nieuwe versie website AMO-Nederland

Opdracht:
Nieuwe vormgeving, aanpassen aan smartphone en tablet, kleine updates

Uitwerking:
Na ruim een jaar hebben we de vormgeving van de website verbeterd. Meteen is de website "responsive" gemaakt, dat wil zeggen dat die zich nu ook aanpast aan het scherm van je smartphone of tablet. Daarnaast bijven we kleine updates uitvoeren. Meestal gaat dat om nieuwsberichten of foto's.
Inmiddels is het beheer van de website door een andere partij overgenomen en is de website geheel veranderd.

URL website: AMO-Nederland.com

Groep Webdesign BW-Oost: Update Rouwhorst & Maertzdorff Portfolio

Update Rouwhorst & Maertzdorff

Opdracht:
De website beter vindbaar maken in de zoekmachine en aanpassen voor presentatie op kleinere schermen zoals tablets en smart phones.

Uitwerking:
Rouwhorst & Maertzdorff is een financieel adviesbureau voor ondernemers en particulieren. De website is meerdere jaren oud, maar oogt nog steeds modern. Wel komt de website niet voldoende naar voren als er naar financieel of fiscaal advies gezocht wordt. We hebben eerst een nieuwe menu-structuur ontwikkeld en vervolgens de pagina's inhoudelijk en technisch aangepast. Daarbij werd de website meteen 'responsive' gemaakt, zodat die ook op smart phones en tablets toegankelijk is. Deze opdracht is uitgevoerd in opdracht van Montferland Media Studio

URL website: www.r-m.nl

Groep Webdesign BW-Oost: Accrreditatie-systeem voor de JVATN Portfolio

Accrreditatie-systeem voor de JVATN

Opdracht:
Een back-office bouwen voor de psychologenvereniging JVATN

Uitwerking:
De vereniging JVATN is een beroepsvereniging voor psychologen. De leden moeten iedere 2 jaar voldoende bijgeschoold zijn om een nieuw beroepscertificaat te verkrijen. Het certificaat is een vereiste voor de uitvoering van hun functie van Analytisch Therapeut. De nascholing werd altijd per handmatig verwerkt door de vereniging. We hebben een systeem ontwikkeld waarin de leden van de JVATN kunnen bijhouden welke nascholing ze hebben gevolgd. De vereniging controleert de opgegeven nascholingen per lid en verstrekt vervolgens het certificaat met een druk op de knop. We hebben bij de uitwerking wederom gebruik gemaakt van ons eigen generiek database-beheersysteem.

URL website: http://accreditatie.jvatn.nl

Groep Webdesign BW-Oost: De Grimeur Portfolio

De Grimeur

Opdracht:
Remake van de website degrimeur.nl

Uitwerking:
De website van De Grimeur was nogal verouderd. De nieuwe website is ontwikkeld door Bas. Daarbij hebben we de omvangrijke webshop in tact kunnen laten. Ook hebben we een uitgebreide doorschakeling van de oude pagina's naar de nieuwe pagina's doorgevoerd om zo optimaal mogelijk gebruik te kunnen maken van de reeds opgebouwde vindbaarheid in Google.

URL website: www.degrimeur.nl

Groep Webdesign BW-Oost: CJV Zomerkampen Bronckhorst Portfolio

CJV Zomerkampen Bronckhorst

Opdracht:
Remake van de website en een nieuwe back-office

Uitwerking:
CJV Zomerkampen te Bronckhorst had een website die uiterlijk nogal verouderd was. De vernieuwde website is als sponsoring door BW-Oost in het kader van de 'Doetinchemse Uitdaging' gemaakt. De website is geprogrammeerd door Thomas. De back-office, het inlog-deel waarmee alle aanmeldingen voor de vier verschillende kampen verwerkt worden, is ontwikkeld door Rogier. Hierbij hebben we voor het eerst gebruik kunnen maken van ons eigen generiek database-beheersysteem.

URL website: www.cjvzomerkampen.nl

Groep Webdesign BW-Oost: Website Groep Webdesign Portfolio

Website Groep Webdesign

Opdracht:
Presentatie van de Groep Webdesign

Uitwerking:
Eigen website voor de Groep Webdesign van BW-Oost. Hierin presenteren we dat we jaarlijks een aantal webdesigners opleiden en in het bijzonder ook websites voor klanten ontwikkelen.

Groep Webdesign BW-Oost: Website AMO-Nederland Portfolio

Website AMO-Nederland

Opdracht:
Eenvoudige, nieuwe website, kleine updates

Uitwerking:
In samenspraak met dhr. Behnasi van de stichting AMO-Nederland hebben we een kleine website ontwikkeld, bedoeld ter ondesteuning van de activiteiten van deze in 2015 opgericht stichting. Na de lancering verzorgen we kleine updates, meestal nieuwsberichten.

URL website: AMO-Nederland.com

Groep Webdesign BW-Oost: Intervenia: Offerte tool Portfolio

Intervenia: Offerte tool

Opdracht:
Een tool maken waarmee dealers online een offerte kunnen maken voor hun klant.

Uitwerking:
De opdracht bestond er uit om bestaande productbeschrijvingen en gekoppelde product-opties die in excel beschikbaar zijn, om te zetten naar online offerte-tool met pdf-generator. Deze opdracht is uitgevoerd op verzoek van en in samenwerking met Intervenia.

URL website: Intervenia.nl

Groep Webdesign BW-Oost: Reserveringen bespreekruimtes Portfolio

Reserveringen bespreekruimtes

Opdracht:
Als je klanten ontving bij BW-Oost was het altijd lastig om een spreekkamer te vinden die vrij was. Vandaar dat we de vraag kregen om een systeem te ontwikkelen waarmee eenvoudig spreekkamers gereserveerd kunnen worden.

Uitwerking:
Na specifikatie van de onderdelen is het systeem door Rogier uitgewerkt in PHP en MySQL en getest. Sinds juni '15 is het in gebruik bij BW-Oost. Met eenvoudig klikken kun je een tijdstip reserveren.

Groep Webdesign BW-Oost: Bestaande website aanpassen aan mobiele apparaten Portfolio

Bestaande website aanpassen aan mobiele apparaten

Opdracht:
Bestaande website responsive maken

Uitwerking:
Uitgaande van de bestaande vormgeving is de programmering van de website enigszins aangepast en is nu de verschijningsvorm adaptief aan het venster waarin het verschijnt. Dit was een internationaal project in samenwerking met Montferland Media Studio als opdrachtgever.

URL website: Zahnarztpraxis-Moenchengladbach.de

Groep Webdesign BW-Oost: Website glow-coaching en training Portfolio

Website glow-coaching en training

Opdracht:
Nieuwe website voor coachpraktijk

Uitwerking:
In samenspraak met de coach Anja Glandorf is de website uitgewerkt. De vormgeving is ontwikkeld door Rodney. Deze is vervolgens geprogrammeerd door Rogier. Hij verzorgde ook dat de website responsive is. De teksten tenslotte, zijn geschreven geredigeerd door René.

URL website: Glow-Coaching-Training.nl

Groep Webdesign BW-Oost: Malletband SMD Doetinchem Portfolio

Malletband SMD Doetinchem

Opdracht:
Remake van de website

Uitwerking:
De Malletband SMD had een website. die uiterlijk nogal verouderd was. De vernieuwde website is als sponsoring door BW-Oost in het kader van de 'Doetinchemse Uitdaging' gemaakt. Ook hebben we er een kleine back-office aan toegevoegd. Daarmee kan de band haar eigen nieuws, agenda en foto's publiceren op de website.

URL website: MalletbandSMD.nl

Groep Webdesign BW-Oost: Website dansschool-dancin Portfolio

Website dansschool-dancin

Opdracht:
Technische remake van de website

Uitwerking:
De bestaande website was niet vindbaar in de zoekmachine. We hebben het ontwerp opnieuw gebouwd, maar dan op een zoekmachine-vriendelijke wijze. Als tweede project hebben we een kleine back-office gebouwd, zodat de eigenares zelf de dans-agenda kan bijhouden.

URL website: Dansschool-DanCin.nl

Groep Webdesign BW-Oost: Aanbod (winkel) voor PiON (Partners in Onderwijs) Portfolio

Aanbod (winkel) voor PiON (Partners in Onderwijs)

Opdracht:
Programmeren van kennisbank-modulen

Uitwerking:
De kennisbank is het hart van de website van PiON waar modulen worden aangeboden. De kennisbank is opgezet volgens de C/BB aanpak van e-class.nl Deze worden ingezet in het reguliere onderwijs. De modulen worden in een back-office ingevoerd en onderhouden. Op de website zelf kunnen bezoekers een keuze maken en de modulen bestellen via e-mail. De kennisbank is technisch geïntegreerd in de Wordpress-website van PiON.

Groep Webdesign BW-Oost: Website Remake BW-Oost Portfolio

Website Remake BW-Oost

Opdracht:
De bestaande website meer zoekmachine-vriendelijk te maken en tevens beter onderhoudbaar

Uitwerking:
Op basis van de bestaande website is in 2013 een 'remake' uitgevoerd. De informatie is beter geordend waardor het onderhoud efficiënter verloopt en er met meer regelmaat updates plaatsvinden.

URL website: BW-Oost.nl